Laat meer resultaten zien...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Laat meer resultaten zien...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Home / Support / Systeemvereisten

Systeemvereisten

IronCAD is een design software pakket gemaakt voor Microsoft Windows. Vanaf IronCAD versie 2018 worden enkel nog 64-bit versies van Windows ondersteund. Verderop deze pagina vind je een tabel met welke Windows versies compatibel zijn.

Benodigde specificaties

Om IronCAD te draaien dient een pc minimaal aan de volgende specificaties te voldoen:

• 64-Bit Windows besturingssysteem
  • Pentium 4 CPU or hoger (huidige AMD processoren ondersteund)
  • 4 GB Geheugen (8 GB of meer voor large assembly tekeningen)
  • Direct X en/of OpenGL compatible accelerated videokaart
  • 2 GB vrije disk ruimte voor de installatie

Let op, dit zijn de minimale eisen om IronCAD te kunnen draaien. Voor betere prestaties zijn er betere specificaties nodig.

Aanbeveling pc

In samenwerking met CADCO hebben wij een aantal systemen geselecteerd die bij de behoefte van nagenoeg iedere gebruiker passen. Je kunt onderstaande modellen bekijken op de IronCAD pagina van CADCO.

iDraw Pro

Dit werkstation is geschikt voor elke IronCAD gebruiker die vooral veel tekent. Het systeem is voorzien van een Intel Core i7, 32GB werkgeheugen en een RTX A2000 grafische kaart. Op de website kan de configuratie eenvoudig geüpgraded worden.

iDraw Pro Mini

Net zo krachtig als de iDraw Pro, maar dan in een kleiner jasje. Een ideaal werkstation voor op uw bureau.

iDraw ProForce

Dit werkstation is samengesteld voor gebruikers van IronCAD en KeyShot. Het systeem is voorzien van snelle Intel Core i7 processor en krachtige GeForce RTX grafische kaart zodat renderen met KeyShot spoelen en snel gaat.

Compatibiliteit IronCAD met Windows

Let op, de versie van Windows dient minimaal PRO te zijn. Windows Home versies worden niet ondersteund.

IronCAD versie 2023

• Windows 11, 10, 8

IronCAD versie 2022

• Windows 11, 10, 8, 7

IronCAD versie 2021-2016

• Windows 10, 8, 7

IronCAD versie 2015 en eerder

• Windows 8, 7