Laat meer resultaten zien...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Laat meer resultaten zien...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Home / Partners

Partners

Samen succesvol

Samenwerking en innovatie staan hoog in het vaandel bij Dynfos. Samen succesvol is dan ook ons streven. Door volop in verbinding te staan met de praktijk staan de ontwikkelingen van onze innovaties nooit stil. We steunen mooie initiatieven, dragen bij aan innovatief onderwijs en blijven up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de markt.

Onderwijsinstellingen

Hout- en meubileringscollege

Op het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam wordt al jarenlang onderwijs gegeven in IronCAD. Studenten van verschillende opleidingen leren o.a. om volwaardige meubels en interieurs te realiseren met behulp van de 3D-software.

“De snelheid waarmee HMC-studenten meubels kunnen modelleren maakt het de ideale tool voor iedere vakman.” – Bram Bekkers, docent HMC

ROC van Twente

Vanaf 2024 wordt bij ROC van Twente IronCAD ingezet voor het lesprogramma.

Forta

Vanaf 2023 wordt bij Forta IronCAD ingezet voor het lesprogramma. Het Forta biedt praktijkonderwijs voor leerlingen van 12 t/m 18 jaar.

Stichting

Clean2Anywhere

Clean2Anywhere is sinds 2023 aan de slag met IronCAD. En hierbij zetten zij het in:
“We bouwen een 17de eeuws fluitschip, volledig uit afvalplastic. Simpelweg omdat het niet kan. Het afvalplastic is niet sterk genoeg. En juist daarom gaan we het doen. En iedereen die mee wil bouwen is welkom. Duurzaam en inclusief.

We beginnen weer klein. Met de bouw van de bijboten van het fluitschip. Om het scheepsbouwvak te leren, om te ontdekken wat er wel kan met afvalplastic en om mediakabaal te maken. En daarna bouwen we steeds groter.

Zo creëren we een vloot van unieke schepen . Niet om te verkopen maar om andere te inspireren. Daarom beginnen we een rederij. De eerste circulaire, duurzame en inclusieve rederij ter wereld, voor de eerlijke handel.

Zo zoeken wij de schone route, want als je steeds doet wat je altijd al deed krijg je wat je altijd al kreeg.”