Collaborative 3D Modeling Software

Maak gebruik van CAD-samenwerking in de gehele onderneming met de 3D- en 2D CAD-software van IronCAD.

IRONCAD

3D-modelleringssoftware Ontwikkeld voor 3D-denkers

Eenvoudig, dynamisch, krachtig

IRONCAD 3D-modelleringssoftware stelt ontwerpers in staat zich te concentreren op het ontwerp. Verplaats eenvoudig componenten met de gepatenteerde TriBall ™ visualisatietool, verander de grootte van objecten door ze uit te lijnen met handvaten en sleep vooraf gedefinieerde vormen naar de ontwerpscène voor een beter en sneller ontwerpproces.

Ontwerpmethodiek

IRONCAD is een desktop 3D- en 2D-ontwerpprogramma waarmee gebruikers op verzoek in één omgeving kunnen kiezen uit parametrische, directe of een combinatie van beide modaliteiten. Dit stelt ontwerpers in staat om ontwerpideeën vrijelijk te verkennen en modellen dynamisch op het scherm te maken zonder vooraf het concept vooraf te plannen en in kaart te brengen. Met IRONCAD kunnen ingenieurs één tool gebruiken om het hele ontwerpproces van concept tot productie te beheren.

Ontwerpomgeving

3D-modellen gemaakt in IRONCAD vereisen slechts één bestand, hoe complex ook. Onderdelen van montagedelen worden geïntegreerd in de uniforme ontwerpomgeving van een bestand in plaats van te linken naar externe bestanden. Feature-, onderdeel- en assemblagedata kunnen worden opgeslagen in catalogi die vooraf kunnen worden gebouwd om vaak gebruikte onderdelen en assemblages te bevatten, waardoor ontwerpers productiever worden en waardoor ze het gebruik van 3D-gegevens in de hele onderneming kunnen uitbreiden.