IronCAD is de Intuïtieve 3D-design-oplossing met een nieuwe aanpak van ontwerp

Ontwerp sneller dan elk ander CAD-systeem dat vandaag de dag beschikbaar is. Vergeet beperkingen en ontwerp zoals u wilt. Van ontwerp tot technische uitwerking.

Ontwerp zoals u het in gedachte heeft

Met IronCAD kunt u intuïtief en snel ontwerpen. Drag en drop vormen, onderdelen en complete samenstellingen uit een van de catalogussen. Pas tenslotte eenvoudig wijzigingen toe middels de gemakkelijk te bedienen gereedschappen. Met IronCAD ontwerpt u zoals u het in gedachte heeft!

Doe meer in minder tijd

Met IronCAD modelleren gaat snel, heel snel. Verkort uw Time to Market om zo de voorsprong op uw concurrenten te vergroten. Met de diverse tools elimineert u veel van de saaie en arbeidsintensieve stappen die in traditionele 3D CAD worden toegepast. Simpel gezegd, krijg veel meer rendement op uw investering voor elke minuut die u aan ontwerpen besteedt.

Een samenstelling van 5000 onderdelen in één bestand

Met IronCAD kunt u een complete samenstelling in één bestand modelleren. Dit betekent dat u elk onderdeel ontwerpt in de context van de samenstelling. Dit maakt het dimensioneren en positioneren ten opzichte van andere onderdelen zeer gemakkelijk en zorgt ervoor dat alles perfect past. Ook bewegende onderdelen zijn zeer gemakkelijk in het ontwerp toe te passen. Ook is het mogelijk middels externe links onderdelen in andere bestanden te ontwerpen en te integreren in de overzichtstekening. Uiteindelijk bepaald u hoe er gewerkt wordt en de flexibiliteit van IronCAD maakt dit natuurlijk mogelijk.

Flexibiliteit in uw ontwerp zonder verassingen

Breng binnen enkele seconden wijzigingen aan in het ontwerp, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe het model is gemaakt. De hoeveelheid tijd en geld die wordt besteed aan het maken van last minute wijzigingen komt steeds vaker voor. Met IronCAD kunt u deze wijzigingen snel en eenvoudig zonder beperkingen doorvoeren.

Probeer het zelf

Ervaar het werken met IronCAD zelf en download een gratis proefversie. Met deze versie kunt u gedurende 30 dagen de volledige IronCAD Design Collaboration Suite gebruiken, inclusief IronCAD, IronCAD INOVATE, IronCAD DRAFT en IronCAD COMPOSE. Daarbij kunt u gebruik maken van de krachtige IronCAD Design Extensies en catalogussen.