Plaatwerkconstructie tweemaal zo snel

uitdaging

Darko, Inc., dat retail display armaturen en armaturen ontwerpt en produceert, wilde hun eigen productiviteit verhogen door hun ontwerpproces te vereenvoudigen en een betere, efficiƫntere communicatie tussen klanten en de productieafdeling realiseren.

Oplossing

De meeste winkelarmaturen zijn volledig gemaakt van plaatstaal, waardoor de kwaliteit van de plaatbewerkingsgereedschappen van IronCAD Design Collaboration essentieel was voor het succes van Darko.

Met de ingebouwde opdrachten voor plaatstaal van IRONCAD konden de ontwerpers van Darko de plaatmetaalgeometrie efficiĆ«nt manipuleren, ontwerptijd verkorten en Darko presenteren. “Vouw metalen delen en ontvouw ze met een enkele klik. En ik kan de onderdelen naar eigen wens onderdrukken of opnieuw ordenen, zonder me zorgen te hoeven maken of de software later wijzigingen zal verbieden. Ik kan altijd precies doen wat ik wil, “zegt Jeff Myler, Design and Product Manager bij Darko.

De uitgebreide import- en exportmogelijkheden van IronCAD hebben de productieafdeling ook geholpen om de communicatie met klanten en andere afdelingen te vereenvoudigen, waardoor het Darko ontwerpproces meer collaboratief en productiever wordt.

Resultaat

Verdubbeling van de produktie