Over IronCAD

Innovatie en productiviteit

IronCAD werd in maart 2001 opgericht met de bedoeling om gebruikersgerichte 3D-ontwerpsoftware te ontwikkelen om de productiviteit te verbeteren en ontwerpers en ingenieurs te helpen succesvol te zijn in hun respectievelijke vakgebieden. Sindsdien hebben we een groot aantal 3D-modelleertools ontwikkeld die nieuwe richtingen hebben gesmeed voor engineeringontwerpsoftware.

Efficiëntie en samenwerking

De IronCAD Design Collaboration Suite, die is bekroond met talrijke industriële onderscheidingen, is een intuïtieve oplossing voor 3D-ontwerpproductiviteit die gebruikers in staat stelt, de efficiëntie verhoogt en 3D-samenwerking door de hele onderneming heen breidt. IronCAD engineering design softwareproducten zijn ontworpen om stand-alone te worden gebruikt, om een ​​bestaande ontwerpomgeving aan te vullen en met elkaar om samenwerking tussen afdelingen te vergemakkelijken.

Internationale adoptie

De administratieve en productontwikkelingsteams van IronCAD, gevestigd in Atlanta, Georgia, worden ondersteund door een internationaal netwerk van wederverkopers die de verkoop en marketing op lokaal niveau in hun respectieve territoria afhandelen. Tot op heden heeft IronCAD honderdduizenden gelicentieerde gebruikers over de hele wereld.