Tools om de productiviteit te verhogen

Maak meer in minder tijd! Met de vooraf gedefinieerde standaard onderdelencatalogi van IronCAD, een ingebed FEM-programma, de Translator en KeyShot Redering-integratie.

Translators

Serious CAD Translator Power

Verlies nooit gegevens transmissie

De dubbele ondersteuning van de wiskundige kernels ACIS en Parasolid van de IronCAD Design Collaboration Suite garandeert foutloze import en export van native SAT- en X_T-bestanden, evenals veelgebruikte bestandsindelingen zoals IGES, CATIA V4 en STEP. Door de vertaler toe te voegen aan uw IronCAD-product naar keuze, hebt u toegang tot native indelingen zoals CATIA V5 / V6, Pro / E (Creo), UG / NX, SolidWorks, SolidEdge, JT en Inventor voor uw samenwerkingspotentieel Vergroot CAD-platforms.

IRONCAD-TRANS and INOVATE-TRANS

Het Translator-pakket voor IRONCAD en INOVATE, IRONCAD-TRANS en INOVATE-TRANS, biedt READ + WRITE voor CATIA en READ voor Pro / E, Unigraphics, Solidworks, SolidEdge, JT en Inventor-bestanden. Dit maakt directe samenwerking mogelijk met medewerkers en externe collega’s met een breed scala aan CAD-programma’s.

DRAFT-TRANS

DRAFT-TRANS is het vertaalpakket voor IRONCAD DRAFT dat READ levert voor CATIA, Pro / E, Unigraphics, SolidWorks, SolidEdge, JT en Inventor. Dit biedt een zeer krachtige en kosteneffectieve oplossing voor 2D CAD-gebruikers om samen te werken met collega’s die met een groot aantal 3D CAD-bestandstypen en -programma’s werken.