3D-ontwerptools voor productiviteit

Doe meer in minder tijd met IronCAD’s vooraf samengestelde CAD-onderdelencatalogi, native FEA-tool, vertalers en rendering-integratie.

Multiphysics voor IronCAD

Naadloos geïntegreerde multiphysics simulatiesoftware

In-CAD Multiphysics Analyse

Multiphysics for IRONCAD is een naadloos geïntegreerde multi-fysica tool die rechtstreeks in IRONCAD werkt. Voeg eenvoudig materiaal, krachten en fixtures toe aan een IRONCAD-model en klik op de knop “Auto Solve” om berekeningsresultaten te krijgen. Latere wijzigingen aan het model zullen uw invoer behouden (associativiteit) – het model zal automatisch worden bijgewerkt en opnieuw worden berekend.

Multiple Analysis Modes

Multiphysics for IRONCAD is ontwikkeld voor alle gebruikers, van beginner tot professional en gemakkelijk in gebruik. Zelfs ingewikkelde vereisten, zoals volledig gekoppelde multiphysics voor vervormingen en spanningen, temperaturen en elektrostatica, kunnen gelijktijdig met één druk op de knop worden berekend. De geïntegreerde multiphysics simulatiesoftware integreert ook dit soort analyses: statische / stationaire toestand; onstabiel knikken en stoten; dynamische / voorbijgaande frequentierespons; Natuurlijke oscillaties en eigenmodi en gedrag in een frequentie / aardbeving analyse.

Krachtige toevoegingen

Voor veeleisende gebruikers, Multiphysics for IRONCAD met
extra functionaliteit. Het “geavanceerde pakket” voegt de mogelijkheid toe om grote vervormingen en grote rotaties in kaart te brengen en kan worden gebruikt om niet-lineaire elastische materialen zoals kunststoffen en schuimen te analyseren. Het “Advanced Dynamic Package” omvat stress-verstijfde modale en niet-lineaire knikanalyse (over booglengte).