3D-tools om de productiviteit te verhogen

Maak meer in minder tijd! Met de vooraf gedefinieerde standaard onderdelencatalogi van IronCAD, een ingebed FEM-programma, de Translator en KeyShot Redering-integratie.

KeyShot

Verbluffende 3D-weergave

Real-Time Rendering

KeyShot is een real-time weergavetoepassing die het maken van verbluffende afbeeldingen en animaties snel en eenvoudig maakt. KeyShot voor IRONCAD, een integratie die direct beschikbaar is via de gebruikersinterface van IRONCAD, toont elke verandering live tijdens het uitvoeren van het proces: van beeldmateriaal en belichting tot camera’s en animaties.

Features in overvloed

KeyShot bevat tal van geavanceerde functies voor belichting, materiaal, arcering, texturen en animatie, waardoor het een toonaangevend 3D CAD-renderingprogramma voor ontwerpers is. Gebruik KeyShot voor IRONCAD-integratie om CAD-ontwerpen van ontwerpoplossingen tot productiemachines tot leven te brengen.

Render veranderingen

De IRONCAD KeyShot-integratie stuurt CAD-gegevens rechtstreeks door de interface naar het 3D-renderingprogramma om realistische realtime renderings te creëren. Bij het wijzigen van gegevens in IRONCAD, kan de geometrie in KeyShot worden bijgewerkt. Niettemin behoudt het model alle toegepaste materiële informatie en visualisatie-aanpassingen en maakt het beeld in realtime.