3D-ontwerptools voor productiviteit

Doe meer in minder tijd met IronCAD’s vooraf samengestelde CAD-onderdelencatalogi, native FEA-tool, vertalers en rendering-integratie.

IronCAD Mechanical

Een krachtige CAD-onderdelencatalogus voor fabrikanten

Bibliotheek met standaardcomponenten

IronCAD Mechanical is een IRONCAD-catalogus met vooraf gemaakte ontwerpen voor industriestandaard bevestigingsmiddelen, lagers, O-ringen, leidingen en flenzen, waardoor ontwerpers uren aan ontwerptijd besparen. Sleep deze kant-en-klare ontwerpen gewoon naar assemblies, waar ze zichzelf zullen hechten aan andere delen dankzij het ingebouwde intelligente gedrag van IRONCAD.

Bill of Materials Stuklijst

Integral to IronCAD Mechanical is een PROActiveManager, een krachtige, volledig configureerbare Bill of Material (BOM) datamanager die snelle toegang tot alle stuklijstgegevens in een 3D-scène mogelijk maakt. PROActiveManager kan onderdelen configureren of onderdrukken en kan worden gebruikt om tekst te vinden en te vervangen die is ingesloten in een onderdeel van een onderdeel of assembly.

Meer nuttige hulpprogramma's

IronCAD Mechanical wordt geleverd met een aantal extra tijdbesparende functies, waaronder een hulpmiddel voor het maken van parametrische gaten en uitsparingen die vervolgens kunnen worden opgeslagen in catalogi voor herhaald gebruik; vormhulpprogramma’s die delen van vast naar negatief schakelen; een visuele database van materialen die verschillende dichtheden kunnen toepassen op onderdelen of samenstellingen en nog veel meer.