Collaborative 3D Modeling Software

Leverage CAD collaboration across the enterprise with IronCAD’s 3D and 2D CAD software.

IRONCAD DRAFT

2D CAD-software die de kloof overbrugt naar 3D

2D detaillering voor 3D-gegevens

IRONCAD DRAFT is een betaalbare, krachtige 2D CAD-software met een eenvoudig te leren gebruikersinterface en unieke 3D-integratiemogelijkheden. Gebruik IRONCAD DRAFT om 3D-modelgegevens te analyseren, gebruiken, weergeven terwijl u nog steeds in een 2D CAD-omgeving werkt met een vertrouwde gebruikersinterface en algemene hulpmiddelen voor detaillering.

Tijdsbesparende onderdelenbibliotheek

Het onderdeel IRONCAD DRAFT is een bibliotheek met honderden standaardonderdelen met bijbehorende parametrische gegevens. Sleep eenvoudig de gewenste onderdelen naar de ontwerpomgeving en specificeer parameters. Onderdelen worden automatisch gemaakt en vastgelegd in een standaard 2D CAD-softwarepresentatie, waardoor ontelbare uren ontwerptijd worden bespaard.

Gebruikmaken van legacy data & expertise

IRONCAD DRAFT zal niet alleen bestanden importeren uit alle belangrijke 2D CAD-software met behoud van technische gegevens, maar kan ook worden gebruikt om die ontwerpen om te zetten in 3D-catalogi, zodat ze kunnen worden gebruikt voor toekomstige projecten. Met de ondersteuning van AutoCAD-opdrachten belooft IRONCAD DRAFT een gemakkelijke leercurve voor 2D-CAD-veteranen die willen samenwerken met collega’s die in 3D werken en uiteindelijk zelf naar 3D te gaan.