3D-configuratie en samenwerking

Maak gebruik van CAD-samenwerking in de gehele onderneming met de 3D- en 2D CAD-software van IronCAD.

IRONCAD COMPOSE

Gratis CAD-samenwerkingssoftware voor iedereen

3D CAD Overal

IRONCAD COMPOSE is een gratis iPad-, laptop- en desktop PC CAD-software waarmee verkoop- en engineeringteams ontwerpen en technische gegevens van een groot 3D CAD-systeem kunnen bekijken en becommentariƫren. Gebruik IRONCAD COMPOSE om 3D-inhoud te gebruiken en modellen en assemblages in realtime te manipuleren, waardoor de time-to-market aanzienlijk wordt verkort.

Werkelijke, actieve samenwerking

IRONCAD COMPOSE is veel meer dan alleen een CAD-viewer en is een krachtig stuk CAD-software die niet-ingenieuze belanghebbenden, zoals verkopers en klanten, actief bij het ontwerpproces betrekt, waardoor ze CAD-gegevens kunnen lezen, commentaar kunnen toevoegen, nieuwe vormen kunnen configureren. Maak renderings en animaties – allemaal in real time.

Real-time modulair ontwerp

Indien uitgerust met een IRONCAD-onderdelencatalogus, kan IRONCAD COMPOSE door verkopers worden gebruikt om ontwerpen te maken van modulaire componenten op het verkooppunt. IRONCAD COMPOSE bewaart technische gegevens, waardoor verkoop ontwerpen direct met de engineering kan delen om tijdlijnen van ontwerp-tot-productie te versnellen en, als de catalogus eigenschappen zoals prijs en gewicht bevatten, ter plekke een stuklijst (BOM) kan genereren.