Collaborative 3D Modeling Software

Leverage CAD collaboration across the enterprise with IronCAD’s 3D and 2D CAD software.

IRONCAD INOVATE

3D CAD Software Designed for Collaboration

CAD-software voor iedereen

IRONCAD INOVATE is kosteneffectieve 3D CAD-software die de kloof overbrugt tussen de hedendaagse kijktechnologie en een volwaardige CAD-tool. Door echte upstream en downstream ontwerpsamenwerking mogelijk te maken, stelt INOVATE gebruikers in een organisatie in staat om ontwerpconcepten in 3D te creëren, te wijzigen en te delen, zodat alle belanghebbenden volledig worden betrokken alvorens de volgende stap, naar productie om te zetten.

Echte Collaborative Conceptualization

Met een drastische drag-and-drop 3D-omgeving biedt INOVATE ongeëvenaard gebruiksgemak om een conceptueel ontwerp te versnellen en meer belanghebbenden bij het proces te betrekken. INOVATE importeert ook standaardbestandsindelingen – zoals ACIS, PARASOLID, IGES en STEP – en exporteert naar diezelfde bestandstypen zodat belanghebbenden die andere 3D CAD-software gebruiken, volledig kunnen deelnemen aan workflows met INOVATE. Gebruik INOVATE TRANSLATOR om zelfs native bestandsindelingen te importeren om uw mogelijkheden uit te breiden.

Communicatie met hele onderneming

INOVATE stelt 3D-modellen en technische projectgegevens ter beschikking van marketing-, verkoop- en trainingsteams, zodat zij effectiever kunnen samenwerken en communiceren. Gebruik INOVATE 3D CAD-software om 3D-concepten en animaties te maken en deze vervolgens te importeren in marketing-, verkoop- en trainingsmateriaal, waarbij het gebruik van 3D-modellen en gegevens wordt uitgebreid tot meer dan alleen de engineeringafdeling.